Kom stage lopen!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma

Met vakantieparken, attractieparken, beursaccommodaties, eigen organisatiebureaus en ruim 750 medewerkers is Libéma de grootste aanbieder van leisure-producten voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van Libéma.

2XPO B.V. is een werkmaatschappij van Libéma en ontwikkelt en organiseert beurzen en events zoals FLORALIËN Nederland, TuinIdee, Surface, Future Green City en Veilig Werkt Beter.

Wij zijn gedurende het hele jaar op zoek naar enthousiaste duizendpoten die de uitdaging aangaan en ons team komen versterken. Ons kantoor is gevestigd op Autotron Rosmalen.


Openstaande vacatures:

 

Ervaringen stagiaires 2XPO B.V.

Onderdeel van het team
“Door mijn stage bij 2XPO ben ik een grote leerzame ervaring rijker. Door de verantwoordelijkheden die ik heb gekregen, heb ik mezelf kunnen bewijzen en kunnen laten zien wat ik in huis heb. Als stagiair hoor je echt bij het team en dat is een fijn gevoel. Het is een uitdaging om mee te helpen met de organisatie van vak- en publieksbeurzen. Je wordt meegenomen in een dynamische wereld en zorgt ervoor dat alles perfect georganiseerd en geregeld is voordat de beurs van start gaat. Wanneer de beurs eenmaal gestart is, zie je het eindresultaat wat je samen gerealiseerd hebt.”
- Lisse Cobussen - 

Eigen projecten en verantwoordelijkheden
“Initiatief tonen, professioneel, representatief en zelfstandig werken, dat is iets wat ik aan mijn stageperiode bij 2XPO absoluut te danken heb. Eigen projecten en verantwoordelijkheden tijdens het evenement hebben ervoor gezorgd dat ik mijzelf heb kunnen ontwikkelen. Evenementen plannen, teksten schrijven zoals persberichten en nieuwsbrieven, pers benaderen, de website en social media up-to-date houden en netwerken. Alles wat je leert pas je tijdens de evenementen toe en daarnaast leer je nog zoveel meer. Het meewerken aan de evenement is natuurlijk ook gewoon erg leuk. Zo heb ik samen met andere stagiaires mogen meewerken aan TuinIdee 2014 en FLORALIËN Nederland 2014, dat is natuurlijk het mooiste en meest leerzame om te doen.”
- Stacey Lampe -

De tijd vliegt
“Als je op zoek bent naar een stage waar je zelfstandig aan projecten wilt werken, is een stage bij 2XPO echt iets voor jou. Tijdens mijn stageperiode werkte ik mee aan Tuinidee 2014 en FLORALIËN 2014. Organiseren, communiceren en overleggen met collega’s, contact onderhouden met standhouders, maar ook de administratie bijhouden zorgde ervoor dat mijn dagen omvlogen. Ik heb tijdens mijn stage een hele hoop geleerd over het organiseren en de uitvoering van grote evenementen en samenwerken met collega’s.”
- Marli Fonken -

Een organisatie met energie
“Mijn stageperiode bij 2XPO B.V. heb ik als één grote leerschool ervaren. Gedurende een half jaar heb ik met veel plezier de dynamische afdeling PR mogen beleven. Vanaf de eerste dag ben ik in het diepe gegooid en mijzelf daarbij een aantal keer ontzettend hard tegengekomen. Dankzij die momenten heb ik mijzelf doen realiseren dat het ontzettend belangrijk is om overal voor open te staan, alleen dan kun alles uit je stageperiode halen wat erin zit! De organisatie biedt veel gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling, tips en trics zijn altijd welkom en hard werken wordt beloond met veel verantwoordelijkheid en toewijding.”
- Rosalie van Nunen -

Initiatief tonen wordt beloond
“Van september 2014 tot april 2015 heb ik stage mogen lopen op de afdeling secretariaat van 2XPO B.V. Gedurende deze zeven maanden heb ik erg veel geleerd. 2XPO B.V. biedt je de kans om kennis te maken met alle facetten van het ontwikkelen en organiseren van beurzen. Het tonen van inzet en initiatief wordt beloond met steeds meer verantwoordelijkheid. Gedurende de uitvoering van de beurzen komen alle inspanningen samen en wordt al het harde werken beloond.”
- Rowi Rakels -

Complete communicatie
“Gedurende een half jaar heb ik samen met een andere stagiaire de Campagne Manager ondersteund in de communicatie-activiteiten voor de beurzen. Mijn werkzaamheden waren heel gevarieerd en dat maakte het ook leuk en afwisselend. Ik heb o.a. nieuwsberichten en nieuwsbrieven geschreven, websites onderhouden, social media-kanalen onderhouden, contact gehad met standhouders en pers (zoals tijdschriften) en bezoekersenquêtes uitgewerkt in een rapport. Ik vond de dagen van de beurs zelf het leukst: een intensieve week waarbij je ziet waar je met het hele team naartoe gewerkt hebt. Ik kijk terug op een hele leerzame tijd. Je leert niet alleen hoe de complete communicatie voor een beurs in zijn werk gaat, maar ook welke communicatiewerkzaamheden jij wel en niet leuk vindt en welke jou het beste liggen.”
- Katinka ten Bokkel -

Zelfstandig opereren in de praktijk
"Als stagiaire bij de evenementen en beurzen afdeling van 2XPO B.V. heb ik geleerd om zelfstandig te opereren in de praktijk. Alles wat niet in de schoolboeken stond, maar wel toegepast moest worden in de praktijk heb ik tijdens de beurzen TuinIdee en ParkeerVak kunnen exploreren. Met een goede begeleiding en veel zelfstandig werk, zowel administratief als het gedeeltelijk leiden van een beurs kan ik spreken van ontzettend veel ervaring en leermomenten. Ik ben zeer tevreden over alles wat ik heb meegemaakt bij 2XPO B.V. en over hoe ik mezelf beter heb kunnen ontwikkelen. De mogelijkheid om te zien hoe de beurs groeit van begin tot einde was voor mij het mooiste wat ik heb meegemaakt tijdens mijn stage. 2XPO B.V. was een stageplek met ontzettend veel verantwoording, afwisseling, leermomenten en fijne collega's.”
- Eda Parmaksiz -
 
Bezoekadres   Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen Plan een route
2XPO B.V. is een werkmaatschappij van Libéma.© 2015 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie